Custom Made Agency

Custommade Agency is een management bureau, gespecialiseerd in de zakelijke en creatieve belangen behartigen van artiesten. Zij bieden activiteiten aan die aansluiten bij de competenties van talenten zodat deze beter inzicht krijgen op de eigen mogelijkheden en behoeften en door doelgericht aandacht te besteden aan de ontwikkeling om ‘succesvol creatief’ te kunnen zijn. 

Custommade is een gerespecteerd bedrijf dat haar strepen heeft verdiend door de jaren heen door day to day management te voeren voor artiesten. Alle behoeftes en talenten vaardigheden van de artiest worden nauwkeurig onder een vergrootglas gezet en uitgewerkt. Op deze wijze bouwen ze aan de identiteit van de artiest wat zich dan manifesteert in het behalen van succes.

FIERCE

Fierce is een sociaal- maatschappelijk georiënteerde movement die zich inzet voor gelijkheid in de muziekindustrie. Ons doel is om deze omgeving tot een meer diverse, rechtvaardige en inclusieve gemeenschap te maken voor iedereen ongeacht achtergrond, geaardheid, gender of overtuiging.
Wij bieden een full-service artist development traject dat de focus legt op de vrouwelijke artiest en haar muzikale ambities. Met een divers en gedreven team begeleiden wij artiesten door een ons traject met het doel om klaargestoomd te worden voor een succesvolle loopbaan in de muziekindustrie. Ons aanbod bestaat uit volledige artistieke ontwikkeling door middel van professionele coaching, praktische muzikale sturing, mentale ondersteuning, en empowerment. Wij werken hierbij met een selectie van uniek talent dat middels dit traject een hoger stadium in hun carrière kan bereiken.