Studio Play

Tim Heijne

Tim’s creatie-kracht blijft verrassen. Niet alleen het resultaat telt, Tim zet zich 100% in voor het creatieve proces. Met oog voor detail. Humor is een kenmerkend ingrediënt voor Tim’s werk. Zijn schaterlach tijdens de sessie, kenmerkt het plezier waarmee hij werkt. En dat gebeurt met veel zorg en aandacht. Zijn liefde voor het vak en het samen creëren met mensen maken hem meester in dat wat hij doet.

 

Hij heeft zichzelf ontwikkelt als art director bij diverse reclamebureaus. Leerde ideeën in concepten vorm te geven en samen met mijn team te werken aan campagnes. Mijn ondernemerszin kwam opnieuw bovendrijven en ik besloot de gevestigde orde in te ruilen voor mijn eigen studio. Samen spelen en creëren werd mijn studio-credo.”

 

Denice Dest Heijne

Het liefdevolle en sterke karakter van Denice maakt haar een zorgzame en inspirerende coach. Haar aantrekkingskracht werkt als inspiratie. Je kunt haar originaliteit en betrouwbaarheid gebruiken om je coaching en trainingsdoelen te verwezenlijken. Niets is haar te gek, geen doel te ver. Als jij plezier en vertrouwen hebt, dan geeft dat Denice de grootste voldoening. “Als gecertificeerd Co-active coach geeft ze jou het podium. Met haar ervaring als actrice, comedian en coach heeft ze een actieve en gerichte stijl van werken. Ze creëert de veilige, intieme plek waarin jij de ruimte hebt om te struikelen, op te gaan staan en te gaan vliegen.