ons perspectief

visie

Altre is & staat, door & voor onze community. Ons perspectief staat gelijk aan die van hen en vice versa. Hierdoor ontstaat een omgeving waarbij we elkaar als creatieven kunnen stimuleren en inspireren door te creëren.
Je eigen groei is belangrijk, maar door bij te dragen aan die van anderen en andersom, kunnen we allemaal wat meer groeien, ontpoppen en bloeien.
Altre staat voor het verenigen van de nieuwe elite binnen alle disciplines van de kunst. En daar waar de elite vroeger bepaald werd vóór ons, vinden wij dat het tijd is om zelf die term te definiëren.

kwartiermakers

 

Kwartiermakers zijn de voorhoede van de voorhoede.

Ze connecten, co-signen en inspireren de nieuwe generatie van de kunst. Zo helpen ze de ruwe diamanten die nog op zoek zijn naar hun glans, gepolijst te worden, hun ware waarde te vinden en zo nog veel meer.

Shammah

Shammah

s.brempong@startwell.nl
Samantha

Samantha

s.everduim@starwell.nl
Eunice

Eunice

E.weerwind@altre.nl
Julian

Julian

j.bos@altre.nl

locatie

Bereikbaarheid

Altre is gevestigd in stARTwell, het gebouw is goed bereikbaar met de metrolijnen 50 en 54 richting Gein. Uitstappen bij metrohalte Bullewijk, vanaf hier is het een loopafstand van 10 minuten. Zichtbaar vanaf Ikea, Shell en Mac Donalds. Metro lijn 50,54 richting Gein. Tegenover Greetz is er een grote parkeerplaats die beheert wordt door Parkbee, met een uurtarief van €2,-.

contact 

Altre is net een metropool op schaal. Het leeft, bruist en is continu in beweging.
De grote diversiteit aan makers en disciplines zorgen voor een creatieve 
en inspirerende omgeving. Ook non-members zijn welkom om (tegen schappelijke tarieven) te genieten van de vibe, ruimtes én faciliteiten.

Vul ’t formulier in voor meer info.

14 + 6 =